Hva om du akkurat nå kunne få det du måtte ønske deg, produsert og levert umiddelbart og rimelig, uansett hvor skreddersydd – med minimal miljøpåvirkning?

Denne radikale endringen er i gang, og i sin siste bok som nylig ble lansert gir
Robert C. Wolcott og Kaihan Krippendorff deg en guide til Proximity-revolusjonen, og viser hvordan den forandrer alle bransjer – og livene våre.

Gjennom intervjuer og gode eksempler deler. Proximity historier om menneskene og selskapene som leder an.

Norske Gelato er et av eksemplene som trekkes frem – og den 4. september står Robert Wolcott på scenen under årets utgave av INNOVASJONSDAGEN 2024 på Epicenter i Oslo.

“Leveraging latent production capacity also brings production closer to demand.
Companies like Norway’s Gelato have been at this since the first dotcom boom. They’re
emerging as multibillion-dollar enterprises.”

Om Robert Wolcott:

Dr. Robert Wolcott, Leder av The World Innovation Network
Adjunct Professor, Innovation Booth School of Business University of Chicago
& Kellogg School of Management Northwestern University.

Robert Wolcott sitter også i Open Innovation Lab of Norway’s advisory board